Termeni și condiții

Termeni și condiții

 

Prin utilizarea site-ului nostru web ("Site-ul"), sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor dvs. personale în scopurile limitate stabilite în această declarație privind politica de confidențialitate a datelor.


 Orice modificări și clarificări ale termenilor politicii noastre de confidențialitate a datelor vor fi publicate pe această pagină. Informațiile furnizate de S.R.L. Viscomlast la adresa http://viscomplast.md ar trebui să fie utilizat doar în scopuri de referință. 


Prin utilizarea Site-ului sau prin descărcarea de materiale de pe Site, sunteți de acord cu termenii și condițiile stabilite în prezentul document ("Termenii").  Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, nu utilizați site-ul și nu descărcați niciun material de pe acesta. Utilizarea de către dvs. a fiecărui astfel de site este supusă termenilor și condițiilor aplicabile site-ului respectiv.  

În plus, atunci când descărcați anumite materiale, vi se poate solicita să acceptați alți termeni și condiții, inclusiv cei prevăzuți în Acordul de licență pentru utilizator; acești termeni și condiții vor avea prioritate pentru a evita conflictele și ambiguitățile. Dacă aveți întrebări cu privire la acești termeni și condiții sau la funcționarea site-ului, vă rugăm să contactați echipa de administrare a site-ului folosind datele de contact de la sfârșitul acestui document.