Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Politica ceim.md este de a vă respecta confidențialitatea în ceea ce privește orice informație pe care o putem colecta de la dumneavoastră pe site-ul nostru, https://viscomplast.md/ și alte site-uri pe care le deținem și le operăm.

 

Solicităm informații personale numai atunci când acestea sunt necesare pentru a vă oferi serviciul. Le colectăm într-un mod corect și legal, cu știința și consimțământul dumneavoastră. De asemenea, vă informăm de ce le colectăm și cum vor fi utilizate.

 

Păstrăm informațiile pe care le colectăm doar atât timp cât este necesar pentru a furniza serviciul pe care l-ați solicitat. Datele pe care le stocăm vor fi protejate într-un mod rezonabil din punct de vedere comercial pentru a preveni pierderea și furtul, precum și accesul, divulgarea, copierea, utilizarea sau modificarea neautorizată.

 

Nu vom împărtăși nicio informație personală în mod public sau cu terțe părți, cu excepția cazurilor în care acest lucru este cerut de lege.

 

Site-ul nostru web poate avea legături către site-uri externe pe care nu le operăm. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că nu avem niciun control asupra conținutului și activităților acestor site-uri și nu putem fi responsabili pentru politicile de confidențialitate ale acestora.

 

Puteți refuza solicitarea noastră de informații personale, înțelegând că este posibil să nu vă putem oferi unele dintre serviciile dorite.

 

Utilizarea în continuare a site-ului nostru web va fi considerată ca fiind acceptarea de către dvs. a practicilor noastre privind confidențialitatea și informațiile personale. Dacă aveți întrebări cu privire la modul în care gestionăm datele utilizatorilor și informațiile personale, vă rugăm să ne contactați.

 

Această politică intră în vigoare începând cu 24 martie 2022.